"Darbedien 3 Yaşındaki Çocuğun Öldüğü" Iddiası

KOCAELİ (AA) - Darıca ilçesinde annesi tarafından hastaneye götürülen 3 yaşındaki çocuğun, boğularak ve dövülerek öldürüldüğü belirlendi.

KOCAELİ - Darıca ilçesinde annesi tarafından hastaneye götürülen 3 yaşındaki çocuğun, boğularak ve dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Darıca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, dün Darıca Farabi Devlet Hastanesine 3 yaşındaki Soner Umut B'nin ölü olarak getirilmesi üzerine tutanak tutularak şüpheli ölüm raporu hazırlandığı kaydedildi. Konuyla ilgili yapılan çalışmalarda çocuğu hastaneye getiren annesi Dilek B. ve aynı evde yaşayan Hanife Y'nin çelişkili beyanlar vermesi üzerine yine aynı evde yaşayan yeğeni 16 yaşındaki M.C'nin de gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, şüphelilerle yapılan görüşmelerde maktulün annesi Dilek B'nin önceki gün akşam saatlerinde evden çıktığı, Hanife Y. ve yeğeni M.C'nin ise evde kaldığı kaydedildi. Çocuğun yaramazlık yapması üzerine M.C'nin Soner Umut B'ye tekme atarak yere düşürdüğü ve bunun sonucunda çocuğun başını duvara çarptığı ifade edilen açıklamada, sonrasında Hanife Y'nin bacaklarıyla üzerine çıkıp boğazını bastırmak suretiyle çocuğu boğarak ve döverek çocuğu öldürdüklerinin anlaşıldığına yer verildi. Açıklamada gözaltına alınan 3 şüphelinin buradaki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesine sevk edildikleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: