Darende 59'uncu Kez Şenlenecek

Malatya’nın Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da 59.'su düzenlenecek olan...

Malatya’nın Darende ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl da 59.'su düzenlenecek olan "Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali", 24-25-26 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Darende Kaymakamlığı ve Belediyesi ile Darendespor Kulübü’nün organizesiyle bu yıl 3 gün düzenlenecek olan "59.'cu Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali" çerçevesinde, 24 Ağustos Cuma günü festivalin açılışı gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmaları ve kortej yürüyüşünden sonra Kemal Özkan Sünnet Şöleni gerçekleştirilecek. Hacı Bekir Camii açılışı, Ayvalı kasabası tanıtım gezisi, rafting, trap ve akşam da konser programı ile ilk günkü program tamamlanacak.

Reklam
Reklam

25 Ağustos Cumartesi günü ise Irmaklı köyünde kavun yarışması, yöresel yemek ve bal yarışması, akşam da konser düzenlenecek.

Festivalin son günü olan 26 Ağustos Pazar günü, karakucak güreşleri düzenlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz