Darende Belediye Başkanı Eser:

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, "Yerel yönetim olarak, ilgiye, şefkate, sevgiye ihtiyaç duyanların yanındayız" dedi.

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, "Yerel yönetim olarak, ilgiye, şefkate, sevgiye ihtiyaç duyanların yanındayız" dedi. İlçedeki bir otelde yetimler, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya gelen Eser, yaptığı konuşmada, "Peygamberimizin yetim çocuklara apayrı bir şefkati vardı. Kendisi de yetim olarak büyüdüğü için, yetimliğin ne kadar acı ve zor olduğunu bilir, onlara çok müşfik davranırdı. Yetimlere olan merhametinden dolayı, devamlı olarak onları korur, haksızlığa uğradıkları zaman haklarını arardı" diye konuştu. "Yetimler meselesi, dünyanın ciddi bir sorunu" diyen Eser, "Bütün dünyada, özellikle şiddet olaylarının ve savaşın yaşandığı ülkelerde nice çocuklarımız yetim kaldı. Boşanmaların artması, ailelerin parçalanması da öksüz ve yetimlerin sayısını her geçen gün arttırmaktadır. Yetimlere destek olmak için gayret sarf etmeliyiz" ifadesini kullandı. Yetimleri ağırladıkları iftar sofrasında şehit aileleri ve gazilerle de bir arada bulunmanın sevincini yaşadıklarını belirten Eser, "Toplumda herkesin sizlerle biraz daha ilgilenmesi, dertlerinize ortak olması, sorunlarınızı dinlemesi lazım. Yerel yönetim olarak, ilgiye, şefkate, sevgiye ihtiyaç duyanların yanındayız" şeklinde konuştu. Eser, programda, konuklarına çeşitli hediyeler verdi. İftara, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Başçavuş Nadir Ceylan, Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol ve İlçe Emniyet Müdürü Arif Köse de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: