Darende Kaymakamı Aktaş, Ihtiyaç Sahibi Aileleri Ziyaret Etti

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Ayvalı beldesinde ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yardım kolilerini teslim etti.

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Ayvalı beldesinde ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, yardım kolilerini teslim etti.

Aktaş, Darende Müftüsü Ahmet Varol, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alaattin Ateş ve Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir ile beldedeki ihtiyaç sahibi, yaşlı, bakıma muhtaç ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Ziyaretin ardından iftarını beldede yapan Aktaş, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Aktaş, öncesinde olduğu gibi Ramazan ayında da da vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Özellikle engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek durumlarını ilgililerle bizzat yerinde gördüklerini dile getiren Aktaş, "İmkanlar ölçüsünde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretlerimiz sırasında içerisinde kuru gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım kolilerimiz vatandaşlarımızı memnun etmiştir. Bunları bizzat ulaştırarak hem vatandaşlarımızın gönlünü almış olduk hem de böylesine mübarek günlerde evlerine konuk olduk" dedi.

Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: