Darende Polisinden Uygulama

Darende ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerine sahte kimlik ibraz eden Afganistan uyruklu bir kişi, sınır dışı edilmek üzere Malatya Emniyet

Darende ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerine sahte kimlik ibraz eden Afganistan uyruklu bir kişi, sınır dışı edilmek üzere Malatya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, yaptıkları uygulamada Van'dan Ankara'ya giden bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Yolcuların kimliğini kontrol eden ekipler, üzerinden pasaport çıkmayan Afganistan uyruklu F.Z'nin (20) sahte kimlik ibraz ettiğini belirledi. Bu kişinin üzerinde yapılan aramada küçük bir paket içerisinde niteliği belirlenemeyen 4 gram toz bir madde de bulan ekipler, F.Z. hakkında Pasaport Kanunu'na muhalefet ve evrakta sahtecilik suçlarından işlem yaptı.

Reklam
Reklam

F.Z, sınır dışı edilmek üzere Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.

Muhabir: Aslan Tektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: