Darende'de "Basket Atış Turnuvası" düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesinde "Basket Atış Turnuvası" düzenledi.

Malatya'nın Darende ilçesinde "Basket Atış Turnuvası" düzenledi.

Darende Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva, Darende Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuvanın açılışında konuşan Darende Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdür Vekili İsmail Şanal, düzenlendikleri etkinliklerle vatandaşların spora olan ilgilerinin daha da arttığını söyledi.

Özellikle gençlerin etkinliklere yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Şanal, "Amacımız, her kesimden insana sporu sevdirmek. İlgi alanlarına göre değişik sportif aktiviteler düzenleyerek vatandaşlarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini planlıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

35 kişinin katıldığı turnuvada, 2 sayı atış yarışmasında Veysel Sarıgül, 3 sayı atış yarışmasında da Numan Ataş birinci oldu. Dereceye girenlere plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz