Darende'de İlçe Çalıştayı

Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından Malatya’nın Darende...

Bilgi Yolu Eğitim, Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi Derneği (BİLSAM) tarafından Malatya’nın Darende İlçesi’nde Darende 2023 Yılı Stratejileri Çalıştayı gerçekleştirildi. Daha önce Malatya’nın 11 ilçesinde yapılan çalıştayların sonuncusu Darende’de yapıldı.

Tiryandafil Otel Toplantı Salonunda yapılan çalıştaya, Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Güneşli, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, BİLSAM Başkanı ve Çalıştay Koordinatör Prof. Dr. İbrahim Gezer, Koruma Uygulama ve Denetim Birimi (KUDEB) Başkanı Levent İskenderoğlu, Ayvalı Belediye Başkanı Hamit Demir, Balaban Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel, İlçedeki kurum ve kuruluşların müdürleri, STK temsilcileri Malatya Darendeliler Derneği Başkanı Durmuş Doğan ve diğer yetkililer katıldı.

Reklam
Reklam

Darende Kaymakamı, Mehmet Aktaş yaptığı konuşmada, çalıştayın Darende açısından faydalı olacağının önemini vurguladı.

BİLSAM Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ise, ilçenin geleceğine dair düzenlenecek rapora dayanak olacak konuların görüşüleceği toplantıya katılanlara teşekkür etti. Gezer, BİLSAM’ın forum tarzı çalışmalarından bahsederek, bu çalışmalarla sorunları tespit etmek var olan sorunlara yönelik çözüm önerileri ortaya koymak, durum tespiti ve analiz yapmak üzere katılımcılarından düşüncelerine dile getirmelerini istedi ve önerilerini dinledi.

Çalıştay’da sırasıyla durum tespiti ve analizi, Darende ile ilgili temel veriler, Darende’nin stratejik özellikleri, sorunlar, proje önerileri ve ilçe vizyonu üzerinde duruldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: