Darıca Ekibi, Zirve Takibini Sürdüyor

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, dün deplasmanda Elazığ Belediyespor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.

KOCAELİ - Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği, dün deplasmanda Elazığ Belediyespor'u 4-1 yenerek zirve takibini sürdürdü. Teknik direktör Tunahan Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığ Belediyespor'un son sırada olması dolayısıyla takımın rehavete kapılmaması için gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, rakiplerinin sahada var gücüyle mücadele ettiğini söyledi. Bu tür maçların kolay olmadığına dikkati çeken Akdoğan, iyi mücadeleyle farklı skor aldıklarını kaydetti. Akdoğan, oynadıkları her maçın kendileri için final hükmünde olduğunu dile getirerek, "Bu maçtaki eksiklerimizi gördük, hafta içi bunlara çalışacağız. Geçen yılki kadromuzun yaklaşık yüzde 90'ı değişti. Yeni bir takım kurduk. Bunun sıkıntısını sezon başında yaşadık. Alışana kadar belirli bir süre geçti. O süreci iyi geçirmedik ama ondan sonra toparlandık. Şu anda lig ikincisiyiz. İyi bir seri yakaladık. 12 final maçımız var, her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Hafta sonu sahamızda lider Düzyurtspor'la karşılaşacağız, rakibimizi yendiğimiz takdirde puan farkı 3'e düşecek. Bunun bilincinde mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: