Darıca FEM açılıyor

Üniversite hazırlık eğitiminde önemli bir yere sahip olan FEM Dershaneleri'nin Darıca şubesi açılıyor. Yeni dönem...

Üniversite hazırlık eğitiminde önemli bir yere sahip olan FEM Dershaneleri'nin Darıca şubesi açılıyor. Yeni dönem kayıtlarının başladığı Darıca FEM, 2012-2013 öğretim yılında bölgenin eğitiminde önemli bir rol almaya hazırlanıyor.

Velilerin yoğun talepleri üzerine Darıca şubesini açmaya karar verdiklerini belirten FEM Dershaneleri Genel Müdürü Hicret Şen, Darıcalıların hizmetinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yeni eğitim yılı için (2012-2013) şimdiden kayıtlara başladıklarını ve Darıca FEM binasının kısa bir süre sonra eğitime hazır hale geleceğini söyleyen Şen, “Yeni şubemiz Darıca’da eğitim gören öğrenciler için özellikle ulaşım açısından büyük kolaylık sağlayacak. Darıca’da yürüme mesafesinde olacak Darıca FEM, öğrencileri zaman kaybından kurtaracak. Ayrıca öğrenci velileri de dershanedeki öğrencilerinin rehber öğretmenleri ile daha sık ve sıcak diyalog sağlayabilir. Velilerimiz de FEM kalitesinin Darıca’ya gelmesinden oldukça memnun.” dedi.

Reklam
Reklam

Bundan sonra Türkiye ve Kocaeli derecelerinin Darıca’dan da çıkması için çalışacaklarının altını çizen Hicret Şen, kayıt yaptırmak isteyenlerin Darıca FEM ve Gebze FEM şubelerine uğrayabileceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: