Darıca'da 8. Şehirler Ve Kültürler Kaynaşması

KOCAELİ (AA) - Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri devam ediyor.

Darıca Belediyesi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinlikleri devam ediyor. Darıca Amfi Tiyatrosu'nda gerçekleşen Çankırılılar programına, Kaymakam Ahmet Karaaslan, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Çankırılılar Dernek Başkanı Harun Şahan ve vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Karabacak, burada yaptığı konuşmada, 2007'de 7 dernekle başlayan şölenin, aradan geçen sürede büyük ivme kazandığını belirterek, etkinliğin vatandaşların kaynaşmasına katkı sağladığını söyledi. Şölenin Türkiye'de farklı kültürlerinin yaşatılması ve gelecek nesillerine aktarılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Karabacak, etkinliğe katılanların verimli bilgiler edineceğini kaydetti. Daha sonra Çankırılı sanatçılar sahne aldı ve yöresel ürünler sergilendi. Program, vatandaşların halay çekmesiyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: