Darida: 'Türkiye'yi iyi analiz ettik'

Çek Cumhuriyeti'nin ünlü futbolcusu Vladimir Darida, salı gecesi 22.00'de karşılaşacakları Türkiye maçı öncesinde iddialı sözler söyledi.

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu'nda çek Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşma öncesinde rakip cepheden iddialı açıklama geldi.

"TÜRKİYE'NİN MAÇLARINI ÇOK İYİ ANALİZ ETTİK"

Çek Cumhuriyeti'nin orta saha oyuncularından Vladimir Darida, "Yaptığımız antrenmanlarla kader maçına odaklandık. Şimdi gruptan çıkabilmek adına Türkiye maçına çıkacağız. Türkiye'nin maçlarını çok detaylı bir şekilde analiz ettik. Onların planlarını kafamıza detaylı bir şekilde yazdık" dedi.

"2012'DE ROSIKY OLMADAN YAPTIK, YİNE YAPARIZ"

Reklam
Reklam

Tomas Rosicky'nin sakatlığı hakkında konuşan Darida, "Tomas Rosicky'nin sakatlığı bizi üzdü. Rosicky'nin pozisyonda birçok ekz oynadım. Ancak Türkiye maçı için kadro kararını hocamız verecek. Umarım onun yokluğunu aratmayacağız. Zor olacak ama hocamızın bir çözüm bulacağına ianıyorum. EURO2012'de grup son maçında Rosicky olmadan kazanmayı başarmıştık. Salı günü aynısını yapabiliriz. Bunun için birlikte olup takım oyunu ortaya koymalıyız, savaşmalıyız. Rosicky, Türkiye maçıyla ilgili bana bir şeyler söyledi ama bu bende gizli kalacak" diye konuştu.

"TÜRKİYE İLE SAVAŞACAĞIZ, BİZ KAZANACAĞIZ"

Türkiye'yi yeneceklerini iddia eden Darida, "Türkiye'ye karşı koyacağız, bunu yapabileceğimize inanıyorum. Sonunda kazanan biz olacağız. Diğer gruplarda maçlar nasıl bitecek bilmiyorum, bunun hesabını yapmadım. Sadece kazanırsak Avrupa Şampiyonası'nda yolumuza devam edeceğimize odaklandık. Geri kalan matematik bizi ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.