Darıveren'de Genç Kadın Girişimcilere Seminer

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Acıpayam ilçesine bağlı Darıveren beldesinde genç kadın girişimcilere seracılık, hayvancılık ve el sanatları

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Acıpayam ilçesine bağlı Darıveren beldesinde genç kadın girişimcilere seracılık, hayvancılık ve el sanatları konusunda seminer verildi.

Seminere, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Necdet Demir, Acıpayam İlçe Müdürü Fırat Yaşar, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak ve Darıverenli kadın girişimciler katıldı.

Darıveren Belediye Başkanı Oymak, seminerde yaptığı konuşmada, bölgede yaygın olarak tarım ve hayvancılıkla uğraşıldığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Bölgedeki tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin daha da geliştirilmesi için seferberlik içinde olduklarını belirten Demir, "Seminer kapsamında 50 girişimci kadınımıza eğitim verilecek. Bu seminerin kadınlarımızın gizli girişimcilik ruhunu ortaya çıkaracağına inanıyoruz" dedi.

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Çiftçi / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: