Darp Ve Gasp Zanlılarından, "bakkal Bizi Yanlış Anladı" Savunması

Adana'da iki gün üst üste bir bakkalı önce darp sonra gasp eden iki şahıs, polis...

Adana'da iki gün üst üste bir bakkalı önce darp sonra gasp eden iki şahıs, polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıslar, "Bakkal bizi yanlış anladı" diye kendilerine savundu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kuzen olan Mustafa U. (23) ve Yusuf G. (21), Toros Mahallesi'nde bulunan Güngören A. (61) ait bakkala dün sabah gitti. Mustafa U. bakkala girerek sigara istedi, ancak müşteki sigara vermedi. Bunun üzerine bıçak çıkartarak yarım karton sigarayı alan Mustafa U. bakkaldan ayrıldı. Ertesi sabah yine bakkala gelen Mustafa U. ve kuzeni, bakkaldan yine sigara istedi. Bakkal, vermek istemeyince darp edip sigarayı alan iki şahıs, "Akşama yine geleceğiz 250 lira hazırla" dedikten sonra bakkaldan ayrıldı. Bakkal bunun üzerine polisi aradı. Bakkalın daha önceki başvurusunu dikkat alan polis, yakın mevkide aldığı tedbir neticesi kısa sürede olay yerine gelerek zanlılar fazla uzaklaşamadan gasp ettikleri malzeme ile birlikte yakaladı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan zanlılar, bakkalın kendilerine borcu olduğunu vermediği için onun yerine sigara aldıklarını ileri sürdü. Zanlılar sorgusun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında bakkalın kendilerini yanlış anladığını söyleyen zanlılar, basın mensuplarını tehdit etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: