DARTY’den Satın Alma Açıklaması

DARTY’nin Teknosa tarafından satın alınacağına dair medya haberlerine yalanlama geldi. Şirket, iddiaların resmi dayanağı olmadığını,...

DARTY’nin Teknosa tarafından satın alınacağına dair medya haberlerine yalanlama geldi. Şirket, iddiaların resmi dayanağı olmadığını, hakikatlere dayanmadığını bildirdi. DARTY’den konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Şirketin Türkiye'de el değiştirmesi gibi bir durum söz konusu değil. Teknosa’nın bu iddialara ortam yaratması doğru değildir. DARTY’nin bağlı bulunduğu Kesa Electrical PLC de (DARTY Group) Türkiye’nin ve DARTY Türkiye'nin büyümesine inanmaktadır ve kesinlikle satma fikirlerinin olmadığını vurgulamaktadır. Buradan da anlaşılacağı gibi DARTY’nin Türkiye’de yoluna başarılı ve sıhhatli bir şekilde büyüyerek devam etmekten başka bir amacı bulunmamaktadır.

Reklam
Reklam

Kesa Electrical PLC’nin bir parçası olan DARTY, Türkiye’ye yatırım yaptığı ilk günden beri hizmet, ürün ve fiyat politikasıyla başarılı ve istikrarlı bir şekilde büyümesine devam etmektedir. Türkiye’de her sene beş yeni mağaza açma hedefiyle hareket eden DARTY, 2012’de de bu hedefine doğru ilerlemektedir. Haziran ayında Bodrum’da bu sene ki 4. ve toplamda 28. mağazasını açan DARTY, eylül ayında da Bursa mağazasını açarak büyümesini sürdürecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: