DASİDEF'te Dolar Güven Tazeledi

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren, Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİDEF) 5.

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu 5. Olağan Genel Kongresi'nde Başkan Osman Dolar, yeniden seçildi. Bir restoranda düzenlenen 5. Olağan Kongre'ye, Doğu Anadolu Bölgesi'nde faaliyet gösteren 21 derneğin yönetim kurulu ve temsilcileri katıldı. DASİDEF Genel Sekreteri Halim Gökçe DASİDEF'in faaliyetleri ve çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi. DASİDEF'in bölge ekonomisinin kalkınması için 2013 yılında yurt dışına 39 iş heyeti gezisi düzenlediğini anlatan Gökçe, "Bu iş heyetlerine toplam 720 iş adamı katıldı. Üyelere yönelik eğitim, seminer, panel gibi toplam 2 bin program düzenlendik" dedi. Gökçe, DASİDEF olarak 2014 yılında temel hedeflerinin kümelenme üzerine olacağını vurgulayarak, bölgede faaliyet gösteren derneklerin sektörel kümelenme çalışmaları yapmaları gerektiğini ifade etti. DASİDEF Başkanı Osman Dolar da geçen dönemde yaptıkları çalışmalar ve gelecek planları hakkında sunum yaptı. Bölgenin kalkınması ve ülke ekonomisine katkı sağlaması için çalıştıklarını vurgulayan Dolar, "Bölgenin ekonomik olarak kalkınmasını vazife edindik. Biz Türkiye'nin ekonomik olarak kalkınması için yılmadan, bıkmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Tek gayemiz ekonomisi güçlü, hukukun üstünlüğünün korunduğu güçlü ve dinamik bir Türkiye" diye konuştu. Yapılan oylama sonucunda tek listeyle aday olan Osman Dolar, DASİDEF başkanlığına yeniden seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: