DASK Kumbarası Sosyal Medyada

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)’nun ‘Günde 40 Kuruş Kumbarası’ adlı yeni uygulaması Facebook’ta yerini aldı....

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK)’nun ‘Günde 40 Kuruş Kumbarası’ adlı yeni uygulaması Facebook’ta yerini aldı. Uygulamaya kurumun www.facebook.com/dask adresinden erişilebiliyor.

Öte yandan DASK’a ait kumbaranın dev maketi Sigortacılık Haftası dolayısıyla 25 Mayıs – 3 Haziran arasında Taksim Meydanı’nda olacak. ‘Günde 40 Kuruş Kumbarası’ ile ‘deprem sigortasıyla günde 40 kuruşa ev ve anıların depreme karşı güvenceye alınabileceği’ iletisi verilecek. DASK, Facebook uygulaması ve Taksim’de yapacağı etkinlik kapsamında 500 bin adet sanal 40 kuruş toplamayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun sayfasına girenlerin uygulamayı indirmeleri halinde Facebook’ta arkadaşları ile paylaştıkları fotoğraflardan oluşan bir evi olacak. Bunun için her gün ‘Günde 40 Kuruş Kumbarası’na sanal 40 kuruşlar atmak gerekiyor.

Uygulamayı kullananlar, kumbaraya attıkları her 40 kuruşla hediye elde etme imkânını da artıracak. Kurum, uygulama sonunda 10 kişiye deprem sigortası poliçesi, 100 kişiye deprem çantası, 1.000 kişiye ‘Günde 40 Kuruş Kumbarası’ hediye edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: