Daşöz: Bayramlar Mutluluk, Sevinç, Birlik Ve Beraberlik Günleridir

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, bayramların mutluluk, sevinç, birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Daşöz,...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, bayramların mutluluk, sevinç, birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. Daşöz, bunun en güzel örneğinin Manisa’da Kurban Bayramı’nda yaşadıklarını bildirdi.

Kurban Bayramı nedeniyle genel bayramlaşma töreni Öğretmenevi’nde yapıldı. Vali Halil İbrahim Daşöz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bayramların Türk milleti için mutluluk, sevinç, birlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi.

Bugünlerde küskünlükler ve kırgınlıkların sona erdiğini dile getiren Daşöz, “Bayramlarda kaynaşma artıyor, kucaklaşma artıyor. Bu yıl Manisamızda da çok güzel bir hava şartında güzel bayramlar kutluyoruz. Bu vesileyle bütün halkımızın hem Kurban Bayramı'nı hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyor. Sağlık, mutluluk, esenlik dolu günler diliyoruz. Bayramların kardeşliğimizin daha da yücelmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Bayramlaşma törenine Vali Daşöz’ün yanı sıra Garnizon Komutan Vekili Albay Bülent Akdağ, Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Milletvekili Erkan Akçay, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, mülki amirler, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Vali Daşöz ve beraberindekiler daha sonra Sevgi Evleri, huzurevleri, şehit polis Hikmet Onan’ın ailesi ile malül gazi Jandarma Er Mehmet Eriş’i ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: