Daşöz: Sivil toplum kuruluşları demokrasiyi kökleştiriyor

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin kökleşmesine ve hukukun daha üst düzeyde...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin kökleşmesine ve hukukun daha üst düzeyde işlemesine katkı sağlayan yapılar olduğunu söyledi. Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Yüksel Ülker, bağlı 11 sendika başkanıyla birlikte Daşöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan Vali Daşöz, sendikaların en önemli sivil toplum kuruluşlarının, meslek ve dayanışma örgütlerinin başında geldiğini belirtti. Bu bakımdan ildeki çalışmalara çok önemli katkıları olabileceğine dikkat çekerek, “Sendikalar, temsil ettikleri kişilerin bir taraftan haklarını hukuklarını korurken bir taraftan da ülkemizin gelişmesine, hizmetlerin daha değerli yürütülmesine, ayrıca demokrasinin daha da kökleşmesine ve hukuk işleyişinin daha üst düzeyde yürümesine katkı sağlayan yapılardır. İlimizde bundan sonraki süreçte, bundan önce olduğu gibi sivil toplum örgütlerimizle yakın işbirliği içinde hizmet etmeye çalışacağız. Böyle yapıldığında enerjinin ve bereketin daha fazla olacağını düşünüyoruz.” dedi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Ülker ise 11 üyeleriyle Manisa’nın en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi. Memur-Sen’in Türkiye genelinde 530 bin üyesi olduğunu belirten Ülker, Manisa’da 10 bin üyeleri bulunduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz