Daum Fenerbahçe'ye mi dönüyor ?

Fenerbahçe'de dün sıcak saatler yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım, göndermeyi planladığı Aragones'in yerine göreve getirmeyi düşündüğü Daum'un menajeri Murat Kuş ile kulüpte iki saat süren bir toplantı yaptı.

Yıldırım, Alman hocanın 1 Haziran'da işbaşı yapmasını istedi. Kuş ‘Köln transfer bütçesini kabul etmedi. Daum İstanbul'a dönmeye sıcak bakıyor' diyerek teklife yeşil ışık yaktı.

Yıldırım ile pazarlık

Fenerbahçe'yi 2003-04 ve 2004-05 sezonlarında üst üste şampiyon yapan Daum geri dönüyor.. Köln'ü çalıştıran Alman teknik adamın yeniden Sarı-Lacivertli takımın başına getirilmesi için dün kulüp binasında çok önemli bir görüşme yapıldı. Daum'un sağ kolu ve menajeri Murat Kuş, Volkan Ballı ile birlikte geldiği kulüpte başkan Yıldırım ile masaya oturdu..

Reklam
Reklam

16.35'e kadar görüştüler

Öğlen saatlerinde kulübe gelen Kuş, 16.35'te idari menajer Ballı ile birlikte binadan ayrıldı. Aragones ile yolarını kesin olarak ayırmayı planlayan Yıldırım bu görüşmede Kuş'a Daum'u tekrar takımın başına getirmeyi düşündüğünü belirterek hocanın şartlarını öğrenmesini istedi. Kuş ise ‘Daum, İstanbul'a gelmek istiyor' ifadesini kullandı..

Yardımcısı Ümit Özat

Köln yönetiminden gelecek sezon takımın Avrupa kupalarına katılabilmesi için yüklü miktarda transfer bütçesi isteyen Daum'a yönetimin red cevabı vermesi üzerine sözleşmesindeki ‘Anlaşma olmazsa istediği kulübe gider' maddesini işleteceği ifade edildi. Daum ile anlaşma sağlanması halinde eski kaptan Ümit Özat da yardımcı antrenör olacak.