Daum:"Bize ceza rakiplerimize avantaj"

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, 5-2 kazandıkları Samsunspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında Futbol Federasyonu'na sitem etti.

Daum, Futbol Federasyonu'nun kendilerine verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Diyarbakırspor maçında 2 puan kaybettiklerini öne sürerek, "Bugün herkes gördü ki taraftarın etkisi nasıl ortaya çıkıyor. Maçın zor anlarında taraftarın desteği bizi galibiyete sürükledi. Diyarbakırspor maçında cezamız nedeniyle seyircisiz oynadık. Futbol Federasyonu'nun bize verdiği ve hiç anlayamadığım ceza nedeniyle 2 puan kaybettik. Bu nedenle federasyona teşekkür ediyorum, rakiplerimize avantaj sağladı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daum, maçın son bölümlerinde taraftarın desteğiyle takımın ne kadar istekli bir şekilde oynadığını herkesin gördüğünü belirterek, "Taraftarsız maçta 2 puanımız gitti, ama önümüzdeki maçlarda bunları telafi edeceğiz" dedi.

Alman çalıştırıcı geçen sezon Beşiktaş'a verilen 3 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili soruya, "Geçmişle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bize verilmiş cezayı hala anlamış değilim. Baştan 2 puanımız silinseydi, daha iyi olurdu" diye yanıt verdi.

Samsunspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise 5-2 yenilmelerine rağmen takımının genel olarak kötü oynamadığını söyledi.