Davala: Neden Baros'u önce almadınız

Galatasaray'da geçtiğimiz cuma günü görevine son verilen yardımcı antrenör Ümit Davala bir basın açıklaması düzenledi.

Ümit Davala, kendisinin ve diğer yardımcı antrenör Edwin Boekamp'ın görevlerine son verilmesinin, Teknik Direktör Michael Skibbe'nin istifasını istemek manasına geldiğini söyledi.

Davala ayrıca Bursaspor maçında Yusuf Şimşek'in oyun stilini Skibbe'ye anlatmadığı iddialarına da "Ben tüm bilgileri hocamıza aktardım. Ayrıca Bursa'ya karşı ikinci kez oynamıştık." dedi.

Ümit Davala şunları söyledi: "Cuma günü idmanı yapıp ta, beni idmandan sonra Adnan Sezgin'in çağırmış olması çok ilginç. Madem bu perşembe günü alınmış bir karar. O zaman neden sabah idmanına beni çıkarıyorsunuz. Skibbe'ye sormadan yardımcılarının alınması, onun sitifa etmesini istediklerini gösterir. Ben de hocama devam etmesi gerektiğini söyledim. Takım, futbolcular Skibbe'nin arkasında. Ayrıca idmanlardan 10 dakika önce gelip, 10 dakika sonra gittiğim iddiları da gerçek dışıdır. Böyle birşey yok. Kaç kere sabahladık. Toplantılar yaptık." dedi.

Reklam
Reklam

Toplantıda bir hayli kızgın olduğu gözlenen Davala ayrıca, Steaua Bükreş maçında, oyuncuların dizilimi ile sorulan soruya da şöyle cevap verdi: "O maçta bir çok eksiğimiz vardı. Sağ bekimiz yoktu. Ona kalırsa ben de 'neden Milan Baros'u, Bükreş maçından önce almadınız. Şuan Baros gol kralı' derim" dedi.