"Davamızda hiç durmadan çalışıyoruz"

ANKARA (İHA) - Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve bir grup öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret ederek çelenk koydu.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları, Başkent Ankara'da Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ve beraberindeki heyet, saat 09.00'da aslanlı yoldan yürüyerek alandaki yerlerini aldı. Çelik'in Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Bakan Çelik daha sonra, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Çelik, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

Reklam
Reklam

"29 yıldan beri Öğretmenler Günü olarak kutlanan bir 24 Kasım'da daha huzurlarınızdayız. Sizin maarif davamız olarak nitelendirdiğiniz davada hiç durmadan çalışıyoruz. Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençleri yetiştiren öğretmenlerle birlikte, eğitim ordusunun fedakar neferleri olarak sizin kurduğunuz Cumhuriyeti ilelebet payidar kılmak için elimizden geleni yapacağız. Büyük Atatürk, eğitim alanında büyük ilerlemeler kaydediliyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak eğitimin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Size saygılarımızı, minnetlerimizi arzediyoruz. Aziz hatıranız önünde minnetle eğiliyoruz."
Defteri imzalamasının ardından Bakan Çelik, Anıtkabir'den ayrıldı.