David Villa, Valencia'yı sildi!..

Sezona çok kötü bir başlangıç yapan Valencia, kadrosunda bulunan en değerli futbolcuyu da kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. İngiliz basınına göre David Villa, bir Premier Lig takımına transfer olmak istiyor.

İngiltere'de yayınlanan Daily Mirror gazetesinin haberine göre David Villa, kendisi için 27,5 milyon Avro'luk bonservis bedelini gözden çıkaracak bir Ada kulübü arıyor. Gazete, David Villa'nın bir yakınına, "Bu şekilde devam etmem imkansız" dediğini aktarırken, Chelsea ve Tottenham Hotspur kulüplerinin bu futbolcuyla yakından ilgilendiğini öne sürüyor.

Reklam
Reklam

Hatırlanacağı gibi David Villa'nın menajeri, daha önce yaptığı bir açıklamada, oyuncusunun, her zaman zirveye oynayan bir takımda yer almak istediğini, kadrosu yeniden oluşturulan bir ekipte mutsuz olacağını dile getirerek bugünkü gelişmeyi adeta önceden haber vermişti.

26 yaşındaki İspanyol futbolcu, bugüne dek ülkesi dışında forma giymedi. 2005-2006 sezonundan bu yana Valencia'da oynayan David Villa, daha önce Real Zaragoza ve Sporting Gijon takımlarında yeralmıştı.

İKİNCİ BAŞKAN İSTİFA ETTİ
Bu sezon kabustan bir türlü uyanamayan Valencia'da şimdi de İkinci Başkan Enrique Lucas görevinden ayrıldı.

Sezona oldukça kötü bir giriş yaptıktan sonra takımın başına Ronald Koeman'ı getiren Valencia kulübü, Hollandalı çalıştırıcının da yaraya merhem olmaya çok uzak kalması nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. Taraftarların büyük öfke kusmaya başladığı yöneticiler, yavaş yavaş sahneden ayrılacak gibi görünüyorlar.

Gemiyi ilk terkedense, Başjan Soler'in sağkolu olarak nitelenen İkinci Başkan Enrique Lucas oldu. Haziran ayından bu yana kulüpten ayrılmayı düşündüğünü belirten Lucas, İspanya'da yayınlanan Las Provincias gazetesine verdiği demeçte, artık kararını kesin olarak verdiğini ve istifa ettiğini duyurarak, "Bundan sonra vaktimi sadece avukatlık kariyerime ayıracağım. Önümüzdeki günlerde başkanımla görüşerek bu gelişmeyi kendisine ileteceğim. Artık gitme vakti geldi" dedi.

Reklam
Reklam

Kaynak: Goal.com