Davraz Kamp Sezonunu Açıyor

Son yıllarda takımlarının gözde kamp merkezi haline gelen Davras Sirene Otel, bu yıl da Spor...

Son yıllarda takımlarının gözde kamp merkezi haline gelen Davras Sirene Otel, bu yıl da Spor Toto Süper Lig’den iki, PTT 1. Lig’den bir ve komşu ülke Azerbaycan’dan bir profesyonel takımı konuk etmeye hazırlanıyor.

Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu ve Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Qabala FK Davraz kampa gelmesi kesinleşen takımlar.

14 GÜN KAMP YAPACAKLAR

Her takımın yaklaşık 14 gün boyunca kamp yapacağı Davraz’da, Trabzonspor 27 Haziran-10 Temmuz, Qabala 30 Haziran-13 Temmuz, Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu 1 Temmuz-14 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarını gerçekleştirecek. Geçtiğimiz yıl sezon sonu kamplarını Davras Sirene Otel’de yapan Medical Park Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu’nun bu yıl yine Davraz’ı seçmesi dikkatleri çekerken, Davras Sirene Otel yetkililerinin bu takımlar dışında kamp için yerli ve yabancı kulüplerle görüşmelerini sürdürdükleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Sirene Otel futbol kampında normal ölçülerde doğal çim 2 + 2 futbol sahası, 3 + 3 kilometre uzunluğunda koşu yolu, 120 metre uzunluğunda yokuş ve iniş çalışmaları pisti, antrenman sonrası dinlenme havuzu, yüzme havuzu, sauna, kuvvet salonu, sarkaç top askıları ve çok yönlü çalışma duvarının yer alması tesisi profesyonel takımlar için cazip kılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz