Davutlar-kuşadası Yolunda Trafik Kazasının Ateşi Bağarası'na Düştü

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasının ateşi Söke’ye bağlı Bağarası beldesine...

Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasının ateşi Söke’ye bağlı Bağarası beldesine düştü. Bağarası beldesi Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinden tekel ve gazete bayiliği yapan Adnan Adak (25) sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti.

İddiaya göre arkadaşı Güngör G. İle Bağarası’nda alkol aldıktan sonra gece Davutlar’a giderek eğlenen Adnan Adak, saat 04.00 sıralarında Bağarası’na dönmek için yola çıktı. Güngör G.’nin kullandığı özel oto aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada Adnan Adak, hayatını kaybederken; sürücü Güngör G. yaralandı.

Reklam
Reklam

Kazadan sonra sürücü Güngör G. Jandarma tarafından göz altına alınırken, Bağarası’nın genç esnaflarından olan Adnan Adak’ın cenazesi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdüğü kaydedilirken; genç şahsın ölüm haberi Söke ve Bağarası Beldesi’nde büyük üzüntüye neden oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: