Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'ndan Kazandığı Tazminatı Yetimlere Harcayacak

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine, 'kişilik haklarına ve hukuka aykırı...

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine, 'kişilik haklarına ve hukuka aykırı saldırı' gerekçesiyle açtığı üç ayrı davadan elde ettiği tazminatı, Türkiye ve Suriye'deki yetimler için harcayacağını açıkladı.

Bakan Davutoğlu, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Siyasetin hakaret edilerek yapılmaması gerektiğini Türk adaleti verdiği kararlarla bir kez daha tescil etti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun şahsıma yönelik eleştiri sınırlarını aşan sözleri sebebiyle mahkemenin taktir ettiği tazminat, Türkiye ve Suriye'deki yetimlere harcanacak. Kılıçdaroğlu'nun Suriye'de çekilen acılara dönük belki de tek olumlu katkısı da bu olacak.” dedi.

Reklam
Reklam

Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine açtığı üç ayrı davadan toplam 11 bin 500 Türk lirası manevi tazminat kazanmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: