Davutoğlu: Konyaspor’u Tebrik Ediyorum

PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor’u 2-0 yenen Torku Konyaspor Süper Lig’e çıkmayı hak kazandı....

PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor’u 2-0 yenen Torku Konyaspor Süper Lig’e çıkmayı hak kazandı. Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da Konyaspor takımını tebrik etti. Davutoğlu, “Hayırlı olsun. İnşallah gelecek sene Süper Lig’de daha büyük başarılara imza atarız.” diye konuştu.

2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan karşılaşma yeşil beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla Çaykur Rize ve Kayseri Erciyesspor’un ardından Süper Lig’e çıkan üçüncü ekip Torku Konyaspor oldu.

Reklam
Reklam

Maçı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte izleyen Dışişleri Bakanı ve Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, güzel bir mücadele olduğunu söyledi. “Manisaspor’u da tebrik ediyoruz. Centilmence mücadele ettiler. Ama her finalde bir tarafın kazanması şarttır. Bu sefer Konyasporumuz başarılı bir mücadele sonrası net bir skorla kazandı.” diyen Davutoğlu, her iki takımı da centilmence oyunundan dolayı tebrik etti. Davutoğlu, “Maçı Başbakan Yardımcımla beraber izledik. O da tebriklerini iletti. Hayırlı olsun. İnşallah gelecek sene Süper Lig’de daha büyük başarılara imza atarız.” ifadelerini kullandı.

Bakan Davutoğlu maçtan sonra havayolu ile Eskişehir’den ayrılarak Brüksel’e hareket etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz