Dayak yiyen sporculara ziyaret

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, İzmit’de dayak yiyen Adana İdmanyurda bayan futbol takımını ziyaret etti

AK Parti Çukurova ilçe Başkanlığı deplasmanda İzmit Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcularının saldırısına uğrayan Adana İdmanyurda bayan futbol takımını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İlçe Başkanı Av.Ramazan Çırak, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Gündüz Tekin Onay tesislerine giderek, burda bulunan futbolcularla tek tek tokalaştı. Adana İdmanyurdu Kulüp Başkanı Metin Taylancı, Teknik Direktör Ayla İzitaş, Antrenör Yardımcısı Filiz Anlı ve takım kaptanı Songül Paksoy’dan yaşananları dinleyen Çırak, “Adanamızın güzide takımı olan bayan futbol takımımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum” diye tepki gösterdi. Olaya anlam veremediklerini hayret içerisinde olduğunu vurgulayan Çırak, “Bu bir utanç vericidir. Yaşananlar spora ve centilmenliğe yakışmadı. Bir misafire hele hele bu misafir birde bayanlar ise bu yapılanlar hiçde hoş değil. Üzüldük, size büyük geçmiş olsun” diyerek teselli etti.

Reklam
Reklam

CANIMIZI ZOR KURTARDIK

İzmit’de hayati bir tehlike atlattıklarını belirten bayan futbolcular ise “Bize küfür ederek saldırmalarına anlam veremedik. Erkek futbolunda görüyorduk da bizlere küfür etmelerini dayak atmalarını çok tuhaf karşıladık. Mağlupken bu olaylar oldu. Galip gelseydik her halde o staddan çıkamazdık. Canımızı zor kurtardık” diye dert yandılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Metin Taylancı ise, Başkan Çırak ve yönetimine teşükkür etti. İzmit’ de bayan oyuncularının tehdit, küfür ve darbelere maruz kaldığını belirten Taylancı, “ Yaşananlara üzüldük. Bize saldıran küfür eden daha önceden tanıdığımız Büyükşehir Belediye Başkan Vekili aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı olan kişiydi. Bu davranışları bize çok acı verdi. Rakip takıma yazıklar olsun. Biz mağdur olduk. Türk milletide mağduru sever. Bize en çok, Milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, Fatoş Gürkan ve Belediye Başkanımız Zihni Aldırmaz sahip çıktı. Onlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daha sonra takım kaptanı Songül Paksoy, ziyaret anısına Başkan Ramazan Çırak’a takımın formasını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: