Dayı Ahmet Ağa İlköğretim Okulu sporda başarıya doymuyor

Şahinbey Dayı Ahmet Ağa İlköğretim Okulu Kros Erkek Takımı, iki kategoride il birincisi oldu.Gaziantep'te 2011-2012...

Şahinbey Dayı Ahmet Ağa İlköğretim Okulu Kros Erkek Takımı, iki kategoride il birincisi oldu.

Gaziantep'te 2011-2012 eğitim-öğretim yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce İlköğretim Okulları Arası Kros İl Birinciliği Yarışmaları düzenlendi. Dayı Ahmet Ağa İlköğretim Okulu Kros Erkek Takımı, küçük ve yıldız erkekler kategorilerinde il birincisi olarak adından söz ettirdi.

Okul, Gaziantep’te düzenlenen ve 16 ilin şampiyon takımlarının katıldığı kros grup müsabakalarında da büyük bir başarıya imza atarak grup 3'ncüsü oldu. Okul, bu sonuçla Türkiye’de ilk 18 takım arasına girerek 1 Mart'ta Antalya’da yapılacak İlköğretim Okulları Arası Kros Türkiye Birinciliği Yarışmalarında Gaziantep'i temsil etmeye hak kazandı. Aynı başarıyı 2010-2011 eğitim-öğretim yılında da elde eden Dayı Ahmet Ağa İlköğretim Okulu şampiyona için hazırlıklarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz