Decathlon, Türkiye'deki Beşinci Mağazasını Samsun'da Açacak

Decathlon'un Türkiye'deki beşinci mağazası yarın Samsun'da açılacak.

Decathlon'un Türkiye'deki beşinci mağazası yarın Samsun'da açılacak.

Decathlon Türkiye Müdürü Boumedienne Boualaoui, Piazza Alışveriş Merkezi'nde açılacak mağazada yaptığı basın toplantısında, İstanbul, Ankara ve İzmir mağazalarında beklediklerinin üzerinde ilgiyi Samsun'da gördüklerini söyledi.

Sporu yaygınlaştırmak adına Türkiye'ye daha çok yatırım yapmaya karar verdiklerini açıklayan Boualaoui, şunları kaydetti:

"Kısa bir süre önce İstanbul'da ikinci mağazamızı da açtık ve Samsun'da Karadeniz Bölgesi'ndeki ilk Decathlon mağazamızı açacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu mağazamızın ardından görüşmeleri devam eden yeni mağaza planlarımız da var. Decathlon mağazası hem alışveriş hem de spor alanı. Mağazadaki tüm ürünler denenebiliyor. Decathlon'un markalarından biri olan Oxelo'nun tekerlekli patenlerini 25 metrekarelik pistte deneyebilir, mağaza koridorlarındaki özel bisiklet alanlarında bisiklete binebilir, masa tenisi veya badminton oynayabilir, doğa yürüyüşü ayakkabılarını mağazanın içinde özel olarak hazırlanmış engebeli alanda test edebilirsiniz."

Reklam
Reklam

Boualaoui, daha sonra basın mensuplarına, açılışı yarın yapılacak mağazayı gezdirdi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: