Dedektör Köpeklerden Otistik Çocuklara Gösteri

GAZİANTEP (AA) - İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, otistik çocuklar için dedektör köpeklerin katılımıyla gösteri yaptı.

İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, otistik çocuklar için dedektör köpeklerin katılımıyla gösteri yaptı. Jandarma personeli, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Otistik Çocuklar Eğitim Merkezini ziyaret etti. Otistik çocuklara şeker ve balon hediye eden jandarma personeli birlikte resim yaptığı öğrencilere kitap okudu. Okuldaki programın ardından çocuklar İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Görevliler, kışla gezisi sırasında otistik çocuklar için dedektör köpeklerin katılımıyla özel bir gösteri yaptı. Gösteriyi ilgiyle izleyen çocuklar, dedektör köpeklerle fotoğraf çektirdi. Burada tiyatro ve müzik gösterisi sunan çocuklar daha sonra askerlerle birlikte yemek yedi. OÇEM Müdürü Mehmet Gürbüz, etkinlikten son derece memnun kaldıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz