Dedesinin Müşterisi İle Karşılaşmak İsteyen Torundan İlginç Kampanya

Aydın’da halı, avize ve aydınlatma ürünleri satan bir firma, kuruluşunun 33. yılı dolayısıyla ilginç bir...

Aydın’da halı, avize ve aydınlatma ürünleri satan bir firma, kuruluşunun 33. yılı dolayısıyla ilginç bir kampanya düzenledi. Kampanyanın mucidi firmanın 3. kuşağından 15 yaşındaki Adil Erdem, Dedesi’nden alışveriş yapan müşterilere hatırı sayılır bir hediye ile ödüllendirecek.

Aydın’da deden toruna geçen ender firmalardan biri olan Erdemoğlu Halı ve Avize Firması’nın kurucusu merhum Ahmet Erdem’in torunu dedesinin 1990-1999 yılları arasında kestiği fatura veya satış fişi bulup kendisine getiren ilk 5 müşteriye özel ödül vereceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Firmanın eski günlerini fotoğraf albümlerinden gördüğünü ve aradan geçen 33 yılda kuşakların değiştiğini belirten 15 yaşındaki Adil Erdem, “Merhum Dedem Ahmet Erdem 1980’li yıllarda Erdemoğlu firmasını kurmuş. Yaklaşık 33 yıl geçti. Dedem ben 7 yaşındayken vefat etti. Dedemin kurduğu firma babamlara geçti. Şimdi 1990-1999 yılları arasında merhum dedemden alışveriş yapan ve yaptığı alışverişin satış fişini ya da faturasını bize getiren ilk müşteriye 1500 TL değerinde el dokuması Milas Halısı hediye edeceğiz. İkinci kişiye 6 metrekare Saray halı, 3. Kişiye de kristal salon avizesi 4. ve 5. kişiye ise sürpriz hediye vereceğiz” dedi.

Firmanın, fatura veya satış fişini bulan kişinin ödül alabilmesi için tek şartı ise dedenin müşterisinin torunlarla birlikte bir kahve içip torunlara dedelerini anlatması.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: