Defne Uluslararası Fotoğraf Festivali Ve Fotomaratonu

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen, ''Defne Uluslararası Fotoğraf Festivali ve Fotomaratonu'' etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Sebahat Döğen, fotoğraf sergisi açtı.

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen, "Defne Uluslararası Fotoğraf Festivali ve Fotomaratonu" etkinlikleri kapsamında Fotoğraf Sanatçısı Sebahat Döğen, fotoğraf sergisi açtı. Döğen, Saray Caddesi üzerinde gerçekleşen serginin 5'nci kişisel sergisi olduğunu ve Türkiye'nin farklı illerinde çektiği doğa fotoğraflarının sergilendiğini söyledi. Sergide 30 fotoğrafın sergilendiği ifade eden Döğen, şunları kaydetti: "Defne Uluslararası Fotoğraf Festivali ve Fotomaratonu etkinlikleri çercevesinde fotoğraf sergimi açarak Hataylı fotoğraf severlerin beğenisine sundum. Sergimle özellikle fotoğraf sanatına ve sanata değer verilmesi gerektiğini vurgulamak ve buna dikkat çekmek istiyorum. Sokak sergisi şeklinde düzenlediğimiz fotoğraf sergisiyle daha çok insana ulaşmayı da düşündük." Döğen, serginin 2 gün açık olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: