Defterdar Erkınay'dan, Vali Kolat'a Ziyaret

Kırıkkale Defterdarı Mehmet Erkınay, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Renkli...

Kırıkkale Defterdarı Mehmet Erkınay, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Defterdar Erkınay, Vali Kolat’a çiçek takdim etti. Daha sonra ise görevli vergi memuru tarafından Kolat’ın yakasına kokart takıldı.

Defterdar Mehmet Erkınay ve beraberindeki heyetin Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan program, Vali Kolat başta olmak üzere bazı idari amirlere gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından son buldu.

Reklam
Reklam

Kırıkkale’nin mükelleflerinin devletine bağlı olduğunu söyleyen Kolat, alınan bu vergilerin farklı şekilde yaptırımı sağlanarak, tekrar insanlara hizmet olarak döndüğünü söyledi. Vergi toplamanın zor bir iş olduğunu da sözlerine ekleyen Kolat, her işte olduğu kadar bu işte de zorluk olduğunu belirterek, “Vergi vermek hepimizin görevidir. İnsanların bu konu da bilgilendirilmesi gerekir ve ülkemizin kalkınması için vergilerimizi düzenli bir şekilde ödemeliyiz.” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde özverili bir şekilde vergi toplamaya çalıştıklarını belirten Defterdar Erkınay ise vatandaşlarda vergi bilincinin daha fazla oluşması için gerekli çaba ve gayreti gösterdiklerini ifade etti. Kırıkkale genelinde 864 tahakkukun olduğunu açıklayan Erkınay, “Bu tahakkuklarımızdan 700’ünü aşkın tahsil ediyoruz.” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: