Defterdarlıktan Araç Satışı

Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada,Defterdarlığın atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin, ekonomiye kazandırılması...

Antalya Defterdarı Hidayet Mat yaptığı yazılı açıklamada,Defterdarlığın atıl vaziyetteki Hazine arsa ve arazilerinin, ekonomiye kazandırılması için taşınmazların satışı, kiralanması, irtifak hakkı tesisi gibi yöntemlerin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarınca kullanımdan çıkan ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun Ek. 14. Maddesine göre Emniyet Müdürlüğünce trafikten men edilen veya alıkonulan taşıtların satışının da gerçekleştirildiğini bildirdi.

Mat açıklamasında, bu kapsamda, 1 adet kamyon 2.200 TL, 2 adet kamyonet 10 bin 500 TL, 7 adet motosiklet bin 925 TL, 17 adet otomobil ise 59 bin 700 TL’den olmak üzere 27 adet taşıt toplam 73 bin 325 TL bedel üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile yapılacak ihalelerle satılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Satışa çıkarılacak 1 adet kamyonun 2000 model, 2 adet kamyonetin 1998 ila 2004 model, 7 adet motosikletin 2000 ila 2007 model, 17 adet otomobilin ise 1990 ila 1999 model aralığında olup, söz konusu taşıtların açık teklif usulü ile 10-11 Ekim tarihlerinde Antalya Defterdarlığı İhale salonunda satışa çıkarılacağını bildiren Mat açıklamasında, ihalesi yapılacak olan taşıtlarla ilgili gerekli bilginin Antalya Defterdarlığı resmi web sitesi www.antalyadefterdarligi.gov.tr’de yayınlandığını ve vatandaşların konuyla ilgili olarak Toros Emlak Müdürlüğünden ayrıntılı bilgi alabileceklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: