Defterdarlıktan Cemaate Ceviz Ezmesi

Burdur Defterdarlığı, 24'üncü Vergi Haftası kapsamında Ulu Cami'de cuma namazı çıkışı cemaate ceviz ezmesi dağıttı....

Burdur Defterdarlığı, 24'üncü Vergi Haftası kapsamında Ulu Cami'de cuma namazı çıkışı cemaate ceviz ezmesi dağıttı. Çıkışta ceviz ezmesiyle karşılaşan vatandaşlar önce şaşırdı, sonra Defterdarlık çalışanlarına teşekkür etti.

Caminin kapılarında bekleyen Defterdarlık çalışanları, herkese ikramda bulundu. Vergi Haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıklarını belirten Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın, "Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde sizlerin ağzınızı Burdur'un milli tatlısı ceviz ezmesi ile tatlandırmak istedik." dedi.

Reklam
Reklam

Cami çıkışı vatandaşlara yaklaşık 30 kilo ceviz ezmesi dağıtıldı. Ayrıca ezmenin yanında Vergi Haftası'nı hatırlatan mıknatıslı yapıştırma ve broşür verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: