Değişime ayak uydurun

Yatırım Uzmanı Yusuf Durgun, değişime ayak uyduranların her zaman kazanacağını söyledi.

Ziraat Yatırım Çukurova Bölge Müdürü Yusuf Durgun, sermaye piyasalarının gelişimi ile, küçük tasarrufların büyük yatırımlara dönüşebileceğini söyledi.

Yusuf Durgun, Tüm Sanayici ve İş Adamları Adana Şubesinin (TÜMSİAD) tertiplediğini ‘Sermaye piyasaları ve Türkiye ekonomisi’ konulu seminerde iş adamlarını bilgilendirdi. Durgun, küreselleşme ile ortaya çıkan global sermayeden Türkiye’nin alması gereken payı anlattı.

Sermaye piyasalarını genişletip derinleştirip halka yaygın ve bir sistem üzerine dizayn eden ülkelerin sermayeyi tabana yaymış, gelir dağılımını düzelttiklerini söyledi. Durgun, konuşmasını şöyle sürdürdü. ”Kayıt dışılığı engellenmiş ve kurumsal yönetim ilkeleri ile sosyo-ekonomik bozulmanın önüne geçmeye çalışmışlardır. Ülkemiz açısından sermeye piyasalarının gelişimi, küçük tasarrufları bir araya getirerek büyük yatırımlara dönüşmesini sağlayacaktır. Ayrıca şirketler, öz kaynaklarını fazla maliyete katlamadan artıracaklardır. Dünya çok hızla değişmekte ve bu değişime ayak uyduranlar her zaman kazanacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

TÜMSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köse, üyelerini bilgilendiren yatırım uzmanı Yusuf Durgun’a teşekkür etti. Seminere katılan davetliler, daha sonra günün anısına topluca hatıra fotoğraf çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: