DEKOLTE YETMEZ!

Cazibenin asıl sırrı bulundu

Tüm kadınlar güzel olmak ister, kimi cazibesini dekolteyle ispat ederken kimi farklı tarzıyla göz doldurur... Şimdi ise güzelliğin tanımı değişiyor, mizu hayatınızda kokunun baş döndüren büyüsüne yer açıyor, hayatına mizu katanlar, ışıltısıyla göz kamaştırıyor.

Dünya e-ticaret devi Amazon.com’un da ortaklığının bulunduğu ve Türkiye’nin en büyük çiçek satıcısı CicekSepeti.com’un dahil olduğu Bright E- Ventures Corporation’un yeni markası mizu hayatınıza ışıltı katmaya geldi.

Siz de hayatınıza canlı bir renk eklemek istiyorsanız değişime alışkanlıklarınızdan başlayacak, mizu.com'dan yapacağınız her alışverişte hayatınıza biraz daha mizu katacak, cazibenizi baştan yaratacaksınız. Dünyaca ünlü markaların en iyi parfüm ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz mizu'da, peşin fiyatına 3, vade farkıyla 12 taksit ve ücretsiz kargo fırsatlarından yararlanabilir, %100 orijinal ürünlerle avantajlı alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Müşteri memnuniyeti öncelikli çalışan mizu, 7/24 hizmet veren müşteri danışmanlarıyla her türlü soru ve sorununuza çözüm üretiyor. Yeni medyanın olmazsa olmazı sosyal medya çalışmalarına da hız veren mizu.com, [

Facebook ](http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=295781&bid=86224)ve Twitter hesaplarının yanı sıra Pinterest ve sayfalarından da kampanya duyurularına, hayata dair ufak ipuçlarına ve özel indirimlere yer verirken sosyal ağlar üzerinden yapılan özel yarışmalarla takipçilerine özel hediye kampanyaları hazırlıyor, yeni projeleriyle sürpriz girişimlere imza atmak için gün sayıyor.

Yüzlerce [

indirimli bayan parfümü](http://www.adhood.com/adserver/go.php?zid=295777&bid=86228), erkek parfümleri, ile tarzınızı belirleyecek, ışıltısıyla hayatınızı renklendirecek, cazibenizi baştan yaratacak mizu ile tanışın, hayatınıza mizu kattıkça göz kamaştırın...