Del Bosque: "Aceleci değiliz"

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü İspanyol Vicente del Bosque, yabancı oyuncu transferi için yönetime bazı isimler verdiğini; ancak bu konuda aceleci olmadıklarını kaydetti.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklama yapan Vicente del Bosque, bugün başlayacak yeni sezon hazırlıklarının İstanbul ayağında, öncelikle oyuncularını her açıdan tanımak ve kapasiteleri hakkında bilgi sahibi olmak istediğini, bir karara varabilmesi durumunda ise, Avusturya kampına daha az oyuncuyla gidebileceklerini belirtti. Yabancı oyuncu transferi konusunda da yönetime belirli pozisyonlar için bazı isimler verdiğini ifade eden Bosque, "Bundan sonrası yönetimimize kalmış bir iş; ama yabancı transferinde aceleci değiliz" dedi.

Reklam
Reklam

İspanya'nın 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde gruptan çıkamayarak elenmesini de değerlendiren İspanyol teknik adam, "İspanya, her zaman çok çalışmasına karşın, hiçbir zaman birinci takım olmayı başaramadı. Bu şampiyonada da kötü oynamadı. Biraz da şanssız olduğunu söyleyebilirim" ifadelerine yer verdi.

Resmi internet sitesinden açıklama yapan Tayfur Havutçu da, teknik direktör del Bosque'yi "Babacan; ancak disipline çok önem veren bir teknik adam" olarak değerlendirirken, "Çok iyi bir teknik adam ve çok iyi bir kadroyla yeni sezona başlıyoruz. Hedeflerimiz büyük. İnşallah sezon sonunda tüm hedeflerimize ulaşırız. Beşiktaş'ı elbirliğiyle layık olduğu yere getireceğiz" dedi.