Deli Gönül 8. bölüm fragmanı son bölümün ardından yayında: Fatmanur, Şükran için herşeyden vazgeçecek mi? (İzle)

Deli Gönül 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam Fox TV'de yayınlanan son bölümden sonra yayınlanan Deli Gönül yeni bölüm fragmanında Şükran'ın hastalığı karşısında Kadir'in çaresizliği gözleniyor. Deli Gönül yeni bölüm fragmanında Türkan, Şükran'ın ameliyatı için gerekli parayı Kadir'e vermesi karşılığında Fatmanur'un Kadir ve Şükran'dan vazgeçmesini istemektedir. Peki Fatmanur, Şükran için sevdiği adamı bırakacak mı? Şükran'ı ve Kadir'i terkedecek mi? İşte Deli Gönül 8. bölüm fragmanı...

Deli Gönül 8. bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen son bölüm sonrası izleyicilerle paylaşıldı. Deli Gönül son bölümde Ahmet'in Fatmanur'a gerçek ve karanlık yüzünü göstermesi herkesi şok etmişti. Fatmanur ne yapacağını şaşırmış ve çareyi evden kaçmakta bulmuştur. Fakat Türkan'ın Şükran'ın rahatsızlığı ile söyledikleri Fatmanur'a tüm derdini unutturur. Kadir ise Şükran'ın ameliyatı için gerekli parayı nereden bulacağını düşünür ve acı çekmektedir. Türkan ise Fatmanur'a bu parayı Kadir'e vermesi karşılığında onlardan uzak durmasını istemektedir. Şimdi Fatmanur için seçim zamanıdır. Fatmanur, sevdiği adamdan ve Şükran'dan onların iyiliği için uzak durabilecek mi? Ahmet'e geri mi dönecek? İşte Deli Gönül 8. bölüm fragmanı...

DELİ GÖNÜL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deli Gönül 7. bölümde Ahmet’in kurduğu tuzak, Kadir’in dürüst ve kararlı tavrı ile yerle bir olurken, Hayri ve ailesi yalanlar ve gerçekler arasında sıkışıp kalacaktır. Kadir kendisine oynanan bu oyundan rahatsızlığını Basri’ye anlatmak isterken, aldığı haber ile hastaneye koşacak, kızının sağlığı ile ilgili endişe duyacaktır.

Ahmet ve Fatmanur’un evlilikleri söylenen yalanların gölgesinde devam ederken, ikisi de kendi gerçekliklerini farklı yerlerde arayacaklardır. Ahmet verdiği kararların pişmanlığı ile karanlık düşüncelere gömülecek, görmediğimiz yüzünü göstermeye başlayacaktır.

Deli Gönül son bölümü izlemek için tıklayınız

Kadir, Şükran’ın hastalığı ile kendini, verdiği kararları sorgulamaya başlayacak, Fatmanur’un beklenmeyen yakınlığı ile kafası daha çok karışacaktır. Ve bu beklenmeyen yakınlık Türkan’ı daha büyük kötülükler yapmak için kışkırtacaktır. Onun yaptığı bu hamlelerden habersiz Kadir, Türkan’ın önlenemez şekilde hayatına müdahale etmesine tepki gösterecek, onu durdurma çabaları Ayşe tarafından engellenecektir.

Nihat kendi ailesini yaratmak için çıktığı yolda ilk galibiyetini alacak, elde ettikleri kaybedeceklerinin işareti olacaktır. Şafak beklenmeyen bir gelişmeyi kendi lehine kullanmak ve Selim’den intikam almak için acımasız bir oyun oynayacak, kurduğu tuzak ona hiç ummadığı bedeller ödetecektir.