Deli Gönül dizisi final bölümü izle: Son bölüm finale erdi!

Deli Gönül Pazartesi akşamı gerçekleştirdiği final bölümü ile ekranlardaki hayatını sonlandırdı. Fox TV'de yayınlanan Deli Gönül 10. bölümüyle final yapma kararı almıştı ve dolayısıyla dizinin takipçileri, Deli Gönül son bölümü izlemek için ekran başına kilitlendi. Peki dizinin final bölümü ile neler gördük? Fatmanur ile Kadir mutlu bir son yaşayabildi mi? İşte Deli Gönül finali izleme linki ve 10. bölüm detayları...

Deli Gönül 10. bölümüyle Pazartesi akşamı final yaptı. Deli Gönül dizisi final bölümü ile Fatmanur ile Kadir aşklarını mutlu bir şekilde yaşayabildi mi yoksa Ahmet'ten kurtulup kurtulamadıkları merak ediliyordu. Fox TV'nin yaz dizisi Deli Gönül'ün final bölümünde yaşananlar haberimizde yer alıyor!
Deli Gönül dizisindeki Fatmanur’un çağrısı ile final bölümünde harekete geçen Kadir, eve geldiğinde hiç ummadığı bir olay ile karşılaştı.10 bölüm ile tam her şeyden vazgeçtiği anda uzaklardan gelen yardım çığlığı, onu hiç düşünmediği bir hamleyi yapmak zorunda bıraktı.
Fatmanur ve Kadir aldıkları karar yüzünden Hayri’yi karşılarına aldı, fakat final bölümü ile Fatmanur babasının tehditlerine boyun eğmedi. Deli Gönül dizisindeki iki aşık hayatlarına devam edebilecekleri bir yol ararken, gelen haber onların tüm dengesini bozmayı bildi.

DELİ GÖNÜL FİNAL BÖLÜMÜ İLE KORKULAR DİZE DURDU, GALİP Mİ, MAĞLUP MU?

Final bölümü ile Şafak, Selim’in babaannesini korkutmak için gittiği evde, bambaşka bir durumun içinde kaldı, Selim’e galip gelebilmek için girdiği yolda, sonsuza dek taşıyacağı bir vicdan azabı ile kaldı. Sonsuza kadar yenilmiş olmanın öfkesi onu ve duygularını karmakarışık etti.

Deli Gönül final izle!

  1. bölüm ile Türkan, Kadir’i kaybetmemek için oynadığı bütün oyunların faydasız olduğunu düşünerek, bir an umutsuzluğa kapılsa da son kozunu oynamak için harekete geçti. Nihat babasının üzerinde kurduğu baskıya isyan ederken, onun kendisi hakkında bildiklerini öğrenmek isteyecek fakat bu isteği sonuçsuz kaldı. Deli Gönül dizisi final bölümü ile Nuran kocasını, Kadir’i kabul etmesi yönünde ikna etmek için elinden geleni yapsa da Hayri aslında yine bildiğini okudu. Onun bu barışmayı baltalamak için yaptığı gizli davet, herkesi tehdit edecek bir tehlikeye dönüşüverdi... Her şeyin bittiği anda, başlayan umut ölümün karşısında çaresiz kaldı…