Deli Hüsnü Urfa'ya geliyor

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hüsnü tiplemesiyle ünlenen Adnan Erdoğan Şanlıurfa'ya geliyor...

Kurtlar Vadisi'nin Deli Hüsnü tiplemesiyle ünlenen Adnan Erdoğan Şanlıurfa Gazeteciler Derneğinin davetlisi olarak hafta sonu Şanlıurfa'ya geliyor.

Aynı zamanda Yazete.com'un Genel Yayın Yönetmeni Adnan Erdoğan, Şanlıurfa Gazeteciler Derneği'nin davetlisi olarak bu hafta sonu Şanlıurfa'da olacak.

Adnan Erdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü etkiliği çerçevesinde davet edilen ve Gazetecilerle sohbet toplantısı düzenleyecek

Zaman zaman sahnelerde Urfa türküsü de söyleyen Erdoğan, Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, Samanyolu Haber Genel Yayın Yönetmeni Engin Sağ ve Haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Emrah İriç ile birlikte Cumartesi Hilton Otel'de gazetecilerle buluşacak.

Reklam
Reklam

Aslen Malatyalı olan Adnan Erdoğan yaklaşık 4 yıldır Yazete.com'un Genel Yayın yönetmenliğini yapıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz