Deloitte Türkiye, Bursa Ofisini Açtı

Deloitte Türkiye CEO'su Hüseyin Gürer, "Türkiye'nin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursa'da büyümek istiyoruz" dedi.

Deloitte Türkiye CEO'su Hüseyin Gürer, "Türkiye'nin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursa'da büyümek istiyoruz" dedi.

Türkiye'de denetim, vergi, danışmanlık, kurumsal finansman ve kurumsal risk alanlarında 26 yıldır hizmet veren Deloitte Türkiye, Ankara ve İzmir'in ardından Bursa'da ofis açtı.

Firmadan yapılan yazılı açıklamada, muhasebe, denetim, vergi ve yönetim danışmanlığı hizmeti sunan uluslararası firmanın, Bursa'da ofis açmasıyla, bölgedeki faaliyetlerine yeni bir ivme daha kazandırmayı planladığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Bursa ofisinin açılış töreninde konuşan Gürer, Türkiye'nin en gelişmiş bölgelerinden biri olan Bursa'da büyümek istediklerini belirtti.

Gürer, Bursa'da da hızlı şekilde büyüyerek, hizmet alanlarını genişletmeyi hedeflediklerini ifade ederek, Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun uygulamaya konulmasıyla sektörde deneyimli profesyonel hizmet firmalarına daha fazla ihtiyaç duyulacağını bildirdi.

Gürer, gelişen ve büyüyen yapısıyla Bursa'yı önemsediklerini dile getirerek, "Sanayisi ve cirosal değerleriyle, Bursa'dan beklentimiz çok yüksek. Deloitte Türkiye olarak endüstri bazında bilgi birikimine sahip profesyonel kadromuzla denetim, vergi, stratejik ve operasyonel danışmanlık, kurumsal finansman, kurumsal risk yönetimi, alanlarında hizmet sunmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Büşra Nur Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: