Deloitte Türkiye’ye 9 yeni ortak

Denetim ve danışmanlık firması Deloitte Türkiye, elemanları arasından yapılan atamalarla yeni ortaklar ediniyor. Firmanın alanında...

Denetim ve danışmanlık firması Deloitte Türkiye, elemanları arasından yapılan atamalarla yeni ortaklar ediniyor. Firmanın alanında deneyimli 9 yeni ortağı Müjde Aslan, Kıvanç Çıdam, Gülfer Irmak, Güneş Süsler, Erdem Taş, Özgür Toros, Özgür Yalta, Özkan Yıldırım ve Uygar Yörük oldu.
Son senelerde önemli oranda büyüyen Deloitte Türkiye, 25’inci senesinde ortak sayısını 48’e çıkartarak kadrosunu daha da kuvvetlendirdi.
Yönetici Ortak Hüseyin Gürer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yeni yapılanmanın firmalarının gücünü artıracağına işaret etti. Gürer, “Deloitte Türkiye olarak 2011’de 25. hizmet senemizi tamamlıyoruz. Bu zaman diliminde hizmet verdiğimiz alanlarda Türkiye’nin geçirdiği değişimlere yakından tanık olduk. 2011 hedeflerimize yürürken yeni ortaklar edinerek gücümüzü daha da artırıyoruz. Deloitte kadrosunun 9 yeni ortakla güçlenmesi hem bizim hem de sektörümüz için çok önemli bir katma değer yaratacaktır. Büyüme ve güçlenme yolunda emin adımlarla ilerlememize en büyük katkıyı sunan arkadaşlarıma yeni görevlerinde de başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Deloitte’un yeni ortakları ve alanları şöyle:
Güneş Süsler, Danışmanlık Ortağı
Özgür Yalta, Danışmanlık Ortağı
Erdem Taş, Denetim Ortağı
Gülfer Irmak, Vergi Ortağı
Müjde Aslan Şehsuvaroğlu, Denetim Ortağı
Kıvanç Çıdam, Kurumsal Finansman Ortağı
Dr.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz