Delta İnşaat, Mst Bekoloderi Tercih Etti

Gaziantep’te faaliyet gösteren Delta İnşaat, Sanko Makina tarafından üretilen yeni 6 serisi MST bekoloder (kazıcı...

Gaziantep’te faaliyet gösteren Delta İnşaat, Sanko Makina tarafından üretilen yeni 6 serisi MST bekoloder (kazıcı yükleyici) ile makine parkını güçlendirdi.

Sanko Makina Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Atabay, Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı, Servis Müdürü Emin Koçum ve Bölge Satış Müdür Yardımcısı İzzet Kocalar’ın katıldığı törenle, bir adet 6 serisi MST bekoloderin anahtarı, Delta İnşaat yetkilisi Selahattin Bağcı’ya teslim edildi. Sanko Makina ile çalışmaktan mutlu olduklarını ifade eden Selahattin Bağcı, şirketlerinin araç parkında 3 tane MST bekoloder bulunduğunu bildirdi. 6 serisi MST bekoloderlerin operatör konforu, verimli çalışması, yüksek iş yapma kabiliyeti ve yakıt tasarrufu özelliklerine dikkati çeken Bağcı, ‘’Gerçekten dört dörtlük, her türlü özelliğe, donanıma sahip. Ondan dolayı makina parkımızı büyütürken Sanko iş makinalarını tercih ediyoruz’’ dedi.

Reklam
Reklam

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alanda kurulan modern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: