Demet Akalın, Ece Erken'den şikayetçi olduğunu söyledi

Şarkıcı Demet Akalın, sunucu Ece Erken ile Elif Güvendik tarafından hakarete uğradığını belirterek şikayetçi olduğunu...

Şarkıcı Demet Akalın, sunucu Ece Erken ile Elif Güvendik tarafından hakarete uğradığını belirterek şikayetçi olduğunu söyledi.

İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen hakaret davasına şikayetçi Demet Akalın ile taraf avukatları katıldı. Sanıklar Ece Erken ve Elif Güvendik ise duruşmaya gelmedi.

İfade veren Demet Akalın, Ece Erken'in dava konusu mesajları neden gönderdiğini bilmediğini belirterek, "Sanık benzeri hakaret eylemlerine devam etmektedir. Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna bu mesajları göndermişti. Gönderdiği bu mesajla bizi küçük düşürmüştür. Bu nedenle Ece Erken'den şikayetçiyim." dedi.

Reklam
Reklam

İddiaları kabul etmediklerini belirten Ece Erken'in avukatı Pelin Aşkar da, müvekkilinin mazereti dolayısıyla duruşmaya gelemediğini söyledi. Akalın'ın avukatı Mahir Işıkkaya ise, sanığın daha önceki celsede de mazeret bildirdiğini hatırlatarak, ''Son mazeretleri davayı uzatmaya yöneliktir. Mazeretinin kabul edilmemesini ve sanığın zorla getirilmesini talep ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

Hakim Cüneyt Akdeniz, sanık Ece Erken'in mazeretini kabul ederek, bir sonraki duruşma günü hazır edilmesi için süre vererek duruşmayı erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Ece Erken'in 27 Aralık 2010'da Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna her iki şikayetçiyle ilgili hakaret içerikli mesaj yolladığı belirtildi. İddianamede, sanık Ece Erken'in hakaret suçunu iki kişiye karşı işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıldan 2,5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması isteniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz