Demet Akalın'a ince gönderme

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan Clup Dedikodulu Plus kapılarını Hande Yener konseri ile açtı.

Bodrum'un Gümbet Mahallesi'nde Mehmet Gökalp ve Deniz Topal'ın işletmesini yaptığı Clup Dedikodulu Plus, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı. Göğüs dekolteli mini bir elbiseyle sahneye çıkan Hande Yener konserine yeni albümündeki 'Ya ya Ya' şarkısıyla başladı, ardından sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, "Çok enerji doluyum. 3 gündür inanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. ya Ya Ya'nın rekor kırması bu kadar sevilmesi, üst üste 3 konser verecek olmamız ve benim bu şarkıyı söyleyebiliyor olmam rüya gibi gerçekten. Bu nedenle çok keyifliyim. Bütün şarkılarımı söylemek istiyorum" dedi.
Hande Yener, stylingi Kemal Doğulu ve ekibi ile Dedikodulu'da tam kadro hazır bulundu.

Uzun süredir birlikte çalıştığı Sinan Akçıl'la yollarını ayıran Hande Yener Berksan imzalı "Ya Ya Ya" yeni şarkısını da seslendirdi..

Yeni imajı ve saçlarıyla da büyük beğeni toplayan Yener düzgün fiziği ve minisiyle de dikkat çekti gece boyunca magazin muhabirleri özel pozlar yakalamak için sahneden ayrılamadı...

DEMET AKALIN'A iNCE GÖNDERME

Bodrum'da aynı anda farklı gece kulüplerde sahne alan Hande Yener ve Demet Akalın arasında da çekişme yaşandı.. Yener sahnede en büyük rakibi Demet Akalın'a ince bir gönderme de yaparak "Ben ne rekabetler, çekişmeler gördüm" dedi..

SAHNEDE AYRAN ESPİRİSİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milli içeceğimiz olarak ayranı açıklaması Hande Yener'in de dilindeydi.. Başarılı şarkıcı gecede izleyenlere takılarak "siz alkol alıyorsunuz ben de ayran içeyim" diyerek espiri yaptı..