Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılıyor mu? Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? İddialar doğru çıktı!

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin boşanacağı yönündeki iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Geçtiğimiz ağustos ayında şaşalı bir düğünle evlenen çiftin boşanma aşamasında olduklarına dair basında yer alan haberler üzerine açıklamada bulunuldu. Peki, Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor mu? Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılacak mı?

Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç konuya ilişkin ortak açıklamada bulundu. Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çifti iddiaları doğruladı. İşte ayrıntılar...

DEMET ÖZDEMİR İLE OĞUZHAN KOÇ BOŞANIYOR MU?

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un anlaşmalı boşanma kararı aldıkları idda edilmişti.

Evlilikte kriz yaşadıklarına yönelik haberlerle magazin gündemine gelen ünlü çifte ilişkin iddia sonrası açıklamada bulunuldu.

İlişkilerindeki sorunları çözemeyen çift boşanma kararı aldı. Ortak bir açıklama yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanacaklarını duyurdu.

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ AYRILIYOR MU?

Yapılan açıklamada "Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor onları üzmeden bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerine yer verdi.