Demetevler Mahalle Konağı Hizmete Açıldı

Yıldırım Belediyesi, Demetevler Mahalle Konağı’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Hükümet konağı içinde sağlık...

Yıldırım Belediyesi, Demetevler Mahalle Konağı’nı hizmete açtı. Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Hükümet konağı içinde sağlık ocağı, muhtarlık ofisi, okul öncesi eğitim sınıflığı, PTT tahsilat bürosuna kadar bir çok birim var." dedi.

Demetevler Mahalle Konağı açılışına Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve İsmail Aydın, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ile çok sayıda belediye meclis üyesi ve mahalle muhtarı hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasını yapan Demetevler Mahalle Muhtarı Nurettin Molla, Başkan Keskin’e, mahalle konağı için teşekkür ederek, yapılan hizmetlerle mahallenin daha da güzelleştiğini belirtti.

Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Özgen Keskin, Yıldırım ilçesine sosyo ekonomik hizmetlerin getirilmesi noktasında yerel genel el ele vererek, olumsuzlukları yeneceklerini söyledi. Keskin, törende spordan kültüre, fiziki projelerden sosyal projelere sayısız hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, birinci dönemde 165 projeye imza attıklarını anlattı.

Başkan Keskin, “Yıldırım’da yaptığımız hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek, bugün Demetevler Mahalle Konağı'nı hizmete açıyoruz. Burası Demetevler Mahallesi’nin hükümet konağı. İçinde sağlık ocağından, muhtarlık ofisine, okul öncesi eğitim sınıflığından, PTT tahsilat bürosuna kadar bir çok birimi barındıran mahalle konağımızda, engelli vatandaşlarımız için de engelli asansörü yaptık. Yıldırım’ın en büyük mahalle konağı Demetevler’de sizlerin hizmetinde.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Birlk ve beraberlik çağrısında bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da 10 yıl önceki Türkiye ile bugünkü Türkiye arasında dağlarca fark olduğunu belirtti. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise açılışı yapılan mahalle konağının, mahalle sakinleri için çok büyük bir hizmet olduğunu söyledi.

840 METREKARE ÜZERİNDE DEV MAHALLE KONAĞI

840 metrekare alanda 2 katlı olarak inşa edilen Demetevler Mahalle Konağı içinde sağlık ocağı, muhtarlık ofisi, deprem deposu, hanımlar lokali, okul öncesi eğitim sınıflığı ve tahsilat büroları bulunuyor. Ayrıca, engelli asansörü ile açık otopark da bulunan mahalle konağı ile Demetevler Mahallesi sakinleri, bir çok günlük işlemini aynı yerden halledebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz