Demir güven tazeledi

Türk Ocakları Şanlıurfa Şubesi’nin 4. olağan genel kurul toplantısı Vali Ziyaettin Akbulut iş hanındakii dernek adresinde yapıldı.

Derneğe kayıtlı 65 üyeden tamamına yakının katıldığı kongreye tek liste halinde gidildi. Divan başkanlığını Hikmet Karakuş, Divan üyeliklerinin ise Selami Balcı ve Lami Çetindağ’ın yaptığı kongrede, faaliyet ve denetim raporları okunarak ibra edildi. Cemil Demir üyelerin tamamının oyunu alarak tekrar Türk Ocakları başkanlığına seçildi.Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Tekin İdem, Şahebettin Gültekin, Oran Oltulu, Hüseyin Ötegeçeli, Mehtap Gül Atlaş ve Yunus Tekil seçildi.

Türk Ocakları Şanlıurfa Başkanlığına tekrar seçilen Cemil Demir yaptığı konuşmada ; 2006 yılından beri Başkanlık görevini yürüttüğünü bu süre içinde yönetim kurulu ve üyelerden büyük destek gördüğünü 6 yıllık dönemde gençliği bilgilendirmek için konferanslar, seminerler ve toplantılar düzenlediklerini ,yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikle yeni dönemde etkinlik sayılarının artırılacağını ve güzel çalışmaların ortaya çıkacağına inandığını üyeler ile yönetim kurulu üyeleri arasında bir farkın olmadığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz